sâmbătă, 4 martie 2017

Case de vanzare in Sibiu zona Turnisor

                 

                Zona de Vest a orașului Sibiu a devenit în ultimii ani foarte atractivă pentru dezvoltatorii imobiliari, acolo găsindu-se diverse terenuri pentru construcții de imobile pentru locuințe în special. Cartierul Turnișor este de asemenea situat la marginea de Vest a orașului Sibiu, în apropierea Aeroportului Internațional Sibiu și a platformei industriale din partea de Vest a orașului, cu companii precum Continental, Marquardt sau Siemens.
             Această zonă este și foarte populată de depozite sau magazine de tip bricolaj, care de asemenea oferă multe locuri de muncă. Pentru toți cei care lucrează în această parte a orașului, este foarte convenabil să aibă o locuință în cartierul Turnișor.
                  Agenția imobiliară Eurosib Imobiliare, oferă are foarte multe oferte în această zonă, atât pentru apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere, cât și pentru duplexuri sau case. Apropierea de zona aeroport sau de zona industrială, i-a determinat pe dezvoltatori să construiască apartamente in Sibiu zona Turnisor în această zonă, pentru a satisface nevoia mai multor sibieni de a locui cât mai aproape de locul de muncă. Astfel, pentru cei mai pretențioși dintre ei, agenția Eurosib Imobiliare are oferte de case sau duplexuri la prețuri mult mai bune față de centrul orașului.
                Astfel, pentru cei interesați de a locui singuri în curte și într-o zonă liniștită, în oferta agenției se poate găsi o casă in Sibiu recent renovată, cu grădină, spațiu de joacă pentru copii și pavaj. Terenul are în total 1342 mp. Casa este compusă din 5 camere decomandate, 3 băi, bucătărie, dressing, terasă mare, pivniță foarte încăpătoare și un garaj pentru două mașini. Casa are un preț de 160000 EUR.
                O altă ofertă foarte interesantă este un duplex complet mobilat și utilat care se vinde la un preț de 105000 EUR. Duplexul este mobilat și utilat modern, dispune de 4 camere, 2 băi și o bucătărie, toate acestea fiind dispuse pe 2 nivele, parter + etaj și pe o suprafață totală de 118 mp.

               Dacă sunteți în căutarea unei case într-o zonă liniștită din cartierul Turnișor, la un preț rezonabil, agentia imobiliara Eurosib Imobiliare Sibiu vă poate ajuta să găsiți casa care vi se potrivește cel mai bine.
                      Pentru oferte de apartamente noi in Sibiu gasiti pe site-ul sibiureziadential.ro , un site dedicat ansamblurilor rezidentiale din Sibiu, cu o prezentare completa a ofertelor imobiliare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu