luni, 16 mai 2016

Important - Garantia avansului la Magnolia Residence Sibiu

                   
           Schimbarile majore si repetate in cadrul creditarii imobiliare/ipotecare din Romania, incertitudinea continuarii programului Prima Casa sunt subiecte stiute si discutate frecvent de majoritatea oamenilor interesati sa achizitioneze un imobil in viitorul apropiat.
           Datorita acestor schimbari si nesiguranta in accesarea in viitor a unui credit, modificari ale conditiilor creditarii si a avansului pentru un imobil impus de catre banca, dezvoltatorul imobiliar Magnolia Residence Sibiu a hotarat sa ofere garantie avansului platit de cumparator in vederea rezervarii unui imobil in faza de constructie.
                      Avantajele rezervarii unui imobil in faza de constructie
           Rezervarea unui imobil aflat in faza de constructie constituie si un avantaj, acestea sunt:
- alegerea pozitiei apartamentului ( spre Sud, Sud-Vest, Vest, spre drum, spre parc, etc)
- alegerea etajului
- urmarirea constructiei, calitatii materialelor, calitatea finisajelor
- personalizarea apartamentului fara costuri suplimentare( pozitionarea prizelor in pozitii personalizate, adaugarea altor prize suplimentare cu costuri mici, modificarea instalatiilor sanitare pentru cabinele de dus, etc).
- planificarea financiara in vederea cumpararii fara a fi presat de timp
- timp suficient in vederea vanzarii altor imobile
                      In ce consta garantia avansului
          In primul rand dorim sa va anuntam ca avansul minim pentru rezervarea unui apartament este de 500 euro, iar la momentul cand apartamentul se finiseaza la cheie se plateste diferenta pana la 5% din valoarea apartamentului.
          Dezvoltatorul inapoiaza integral avansul platit de cumparator daca:
- clientul nu poate accesa credit imobiliar datorita modificariilor conditiilor bancare
- clientul nu poate accesa credit Prima Casa daca nu mai sunt fonduri sau nu mai exista programul Prima Casa la momentul intabularii imobilului.
- clientul nu poate cumpara imobilul din motive ce nu tin de el.
          Garantia avansului nu se aplica la clientii care renunta de bunavoie la apartament si nu doresc achizitionarea acestuia.
          Mentionam ca pentru programul Prima Casa se poate face o rezervare de fond pentru apartamentul contractat chiar daca acesta este in faza de constructie. Practic fondul de garantare rezerva suma de bani necesara creditarii prin Prima Casa pentru acel imobil. Perioada maxima fiind de 18 luni.

             Magnolia Residence este un ansamblu imobiliar de 1200 apartamente, situat pe teritoriul Sibiului, pe Calea Surii Mici, zona de Vest a Sibiului. Apartamentele se predau finisate la cheie, cu garantie, imobile de 4 etaje dotate cu LIFT. Preturile apartamentelor este cuprins intre 20.000 euro - 42.000 euro. Detalii gasite pe site-ul ansamblului www.magnoliaresidence.ro .
              Robert Iordache - tel: 0745633772

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu