sâmbătă, 4 martie 2017

Achiziția unei locuințe în Sibiu în zona Ștrand

             Prețul unei locuințe este dat în primul rând de locație, asta e explicația oricărui evaluator pentru a justifica prețul unei locuințe. Numărul de tranzacții dar și valoarea tranzacțiilor urcă nivelul pieței imobiliare, iar din acest punct de vedere Sibiul este în primele 10 județe la nivel național. Fiecare oraș are zone mai exclusiviste, sau zone mai populare, unde apartamentele sau locuințele sunt la mare căutare. În Sibiu, una dintre cele mai populare zone e zona Ștrand, unde prețul la locuințe este ceva mai piperat față de alte zone ale orașului, acest lucru fiind explicat în primul rând de cererea mare.
           Alți factori care pot influența valoarea unei locuințe sunt finisajele, etajul locuinței sau electrocasnicele și mobilierul (în cazul în care locuința se vinde complet utilată și mobilată).
              Agenția imobiliară Eurosib Imobiliare, are în portofoliul său de oferte apartamente 2 camere in Sibiu  zona Ștrand. Astfel, un apartament de 3 camere, de 70 mp, decomandat, etaj intermediary, într-un bloc izolat termic, se vinde cu prețul de 55500 EUR. Apartamentul are o sufragerie plus încă două dormitoare, 2 băi, bucătărie, cămară și piviniță și parchet din lemn masiv.
             Tot în aceeași zonă găsim un apartament de 3 camere in Sibiu zona Strand, cu o suprafață tot de 70 mp, decomandat, compus din living, 2 dormitoare, bucătărie mare, un balcon, 2 băi, și o pivniță, la prețul de 50000 EUR.  Aceste locuințe pot fi achiziționate prin credit bancar sau prin Programul „Prima Casă”. 
            Pentru cei pretențioși, care doresc achiziția unei case în această zonă, agenția Eurosib Imobiliare are în ofertă o casă modernă de vânzare, construcție nouă, cu o suprafață utilă de 220 mp și un teren de 800 mp. Casa este compusă din 5 camere (din care 3 sunt dormitoare), 3 băi, 5 balcoane, o bucătărie, garaj pentru 2 mașini, magazie, o mansardă la garaj și se vinde parțial mobilată la prețul de 419000 EUR.

         Agenția imobiliara Sibiu Eurosib Imobiliare are locuințe de vânzare sau de închiriat în orice zonă a Sibiului, având oferte pentru toate gusturile, nevoile și buzunarele.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu