vineri, 20 iulie 2012

Panoramic Gardens Sibiu - Gusterita, o casa sau o investitie?


               Asa cum am promis, revenim la subiectul care , credem noi,intereseaza majoritatea cumparatorilor de locuinte. O sa incercam sa demonstram ca zona Gusterita este interesanta, atat din punct de vedere al celor ce vor sa locuiasca intr-o zona linistita si curata, cat si al investitorilor , al oamenilor care vor sa stie ca au banii intr-un loc mai sigur decat o banca.
              Programul Prima Casa a deschis o usa celor care au vrut o locuinta ieftina ( apartamente Sibiu ), buna si cu posibilitatea de a achita un avans mic. Panoramic Gardens Sibiu a oferit aceasta locuinta. Construite cu materiale de cea mai buna calitate (caramida poroterm,izolatii de 10 cm,acoperis tip Lindab metalica , etc.) , locuintele au certificat energetic performant si primesc certificat de garantie din partea constructorului. Pretul mai mult decat accesibil a facut din Panoramic Gardens cel mai cautat ansamblu de locuinte din Sibiu. Faptul ca atat clientii cat si partenerii nostrii de afaceri recomanda acest ansamblu,dovedeste ca am facut un lucru bun si de calitate. Acesta a fost motivul pentru care am inceput Panoramic Gardens 2. Am observat ca , in primul cartier, clientii doreau diversitate. Acum o oferim. Am vandut apartamente cu 2 camere si cu 3 camere. Acum oferim 4 variante de apartamente cu 2 camere, 2 cu 3 camere si un model de garsoniere. Toate apartamentele au pivnita (de fapt o boxa curata ),toate apartamentele au geam la baie, toate apartamentele sunt finisate complet, cu centrala termica, calorifere, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi, vopsea lavabila.,etc. Preturile incep de la 19500 pentru garsoniera, 24500 si 28500 pentru apartamentele cu 2 camere si 36500 si 38500 pentru apartamentele cu 3 camere.
            Gusterita s-a schimbat foarte mult in ultimii ani.Investitiile facute de primarie au modificat fata acestui cartier. Acum exista canalizare,retele noi de apa,gaz si curent electric,exista strazi curate si asfaltate. Faptul ca nu exista nici un stop,face traficul spre si dinspre oras foarte lejer,distanta dintre Panoramic Gardens si Teatru se face in aprox 5 minute. Oamenii care au inteles potentialul zonei au construit vile si pensiuni ridicand astfel standardul locului , iar peisajul este unul de vis. Deschiderea mare spre munti si asupra orasului te invita la contemplarea panoramei deosebite.  Multa verdeata, aer curat, adica toate cerintele unei zone rezidentiale din ce in ce mai cautata. Am observat ca reticentele legate de Gusterita se sfarsesc in momentul in care clientii ne viziteaza. Faptul ca planul de urbanism nu permite dezvoltarea de imobile mari este o garantie ca peisajul zonei nu se va schimba.
     Asadar, in cateva cuvinte v-am demonstrat ca potentialul Ansamblului Panoramic Gardens este mare atat din punct de vedere locativ cat si material. Orice investitie intr-o zona in dezvoltare va aduce un castig sigur, orice investitie intr-un imobil nou va creste in momentul in care se definitiveaza lucrarile. Noi va asteptam sa va convingeti, nu sa va convingem. Pentru detalii tehnice, poze si imagini Live de la Ansamblu puteti vizita siteul Ansamblului  www.panoramicgardens.ro

     Cu stima si respect, echipa Panoramic Gardens
        tel.: 0786603826

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu