sâmbătă, 28 iulie 2012

La Sibiu ,, Prima ta casa cu Certificat de Garantie ! "


„PRIMA TA CASĂ CU CERTIFICAT DE GARANŢIE!”

        Acesta nu este doar un slogan de marketing sau de promovare este o premiera la nivel local si poate chiar national.
Panoramic Gardens Sibiu este sigurul dezvoltator imobiliar care a decis că trebuie să ofere clienţilor săi o garanţie suplimentară a calităţii pentru apartamentele construite.
Acest nou ansamblu rezidential, localizat in zona cu cel mai mare potenţial de dezvoltare din Sibiu, zona Gusterita, se doreste a fi un etalon pe piata imobiliara din Sibiu prin faptul ca ofera un CERTIFICAT DE GARANTIE AL APARTAMENTELOR care garanteaza calitatea apartamentelor construite si a finisajelor oferite clientilor.
Garantia de care clientii PANORAMIC GARDENS SIBIU beneficiaza este oferita direct de catre antreprenorul general al ansamblului, S.c. Con Casa SRL SIBIU, constructor cu experienta in domeniu care ofera acestora un certificat care stabileste pentru clienti termene de garantie, de exemplu: centrala taremica 3 ani, instalatii sanitare, termice si electrice 10 ani etc., vezi pe site certificat de garantie Sibiu .
Popularitatea de care se bucura acest ansamblu rezidential este conferita si de faptul ca : „ în acest moment 66 de noi proprietari si-au luat in primire apartamentele cumparate ,  toti declarandu-se extrem de multumiti si vor fi principala noastra sursa de publicitate, pentru ca acestia vor promova mai departe colegilor si prietenilor calitatea lucrarilor beneficiile de a locui in ansamblul nostru” declara domnul Laurentiu Buduleci reprezentantul Panoramic Gardens Sibiu.
 Echipa Ansamblului Panoramic Gardens nu s-a oprit aici , doar cu certificatul de garantie, acum ofera imagini live direct pe site unde se poate vedea stadiul lucrarii, cum avanseasa constructia, vezi aici imagini live .
Din nou este o premiera la nivel local sau poate chiar national.

tel.: 0786603826


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu