sâmbătă, 14 iulie 2012

Apartamente 2 camere in Sibiu mobilate si utilate modern




                   Apartamente 2 camere de vanzare in Sibiu intr-un imobil pe un singur nivel de 7 garsoniere si 2 apartamente, 50 mp utili compuse din 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie , coridor.  Apartamentele sunt finisate complet, la cheie cu centrala proprie, mobilate complet, totul nou, utilate complet. Dormitoarele sunt mobilate cu pat echipat c lenjerie noua, tv plasma , mobilier de dormitor. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, iar bucataria este mobilata complet, echipata cu aragaz, frigider, vesela noua cafetiera tec. Totul este nou , nefolosit, pregatit pentru inchiriere regim hotelier.
                     Apartamentele sunt ideale pentru locuit, inchiriere lunara  sau inchiriere in regim hotelier.

                  Pentru cei interesati de achizitionare in vederea investitiei apartamentele se pot inchiria cu o chirie lunara de 180-200 euro/luna , iar pentru inchiriere in regim hotelier sunt ideale fiind mobilate si echipate complet, standarde ridicate, avand si actele facute in acest sens. Agentia Imobiliara Eurosib imobiliare garanteaza aceste preturi si se poate ocupa de inchirierea apartamentelor, inclusiv pentru inchirierea in regim hotelier.

                Pretul pentru un apartament echipat complet este de 37500 euro cu tva de 5% inclus in pret. Se accepta si credit bancar, Prima Casa, oferim consultanta bancara gratuita, chiar si fara avans la cumparare daca se aduca un alt imobil in garantie.

               Pt informatii si vizionari :
    e-mail : eurosibimobiliare@yahoo.com
    tel. : 0745633772 , 0734526991















Un comentariu: