joi, 22 noiembrie 2012

Sibiu - Petreceti Sarbatorile de iarna intr-o locuinta noua

                Este cunoscut faptul ca in fiecare an in luna Decembrie, ne bucuram de sarbatorile de iarna si de obiceiurile specifice.Nu ne-am putea bucura de toate aceste lucruri daca uitam de un alt obicei…cumparaturile de Craciun. Pregatirile si goana dupa cadouri este prioritatea numarul unu. Perioada sarbatorilor ne face sa fim mai indulgenti in ceea ce priveste cumparaturile, poate si din cauza ca suntem atrasi de fel si fel de oferte.  Daca va plac promotiile de orice fel atunci acum e momentul sa profitati.


   Alegeti chiar acum sa va mutati intr-un cartier rezidential modern, cu o panorama deosebita a Sibiului si vei beneficia de o oferta de sarbatori de nerefuzat intr-un apartament constructie noua anunturi imobiliare sibiu. Daca achizitionati un apartament in aceasta perioada in ANSAMBLUL REZIDENTIAL PANORAMIC GARDENS SIBIU, veti beneficia de suma de 500 de euro pentru achiziţia mobilei.

   Oferta este cel puţin interesantă dacă avem în vedere cheltuielile care le implica achizitionarea unui apartament. Astfel aveti avantajul de a va personaliza locuinta asa cum doriti, si de  a va crea un mobilier pe gustul dumneavoastră.

   Acest cartier este ideal pentru acei care pretuiesc linistea si intimitatea locuintei proprii. Foarte aproape de centrul orasului,cu infrastructura si retea noua de canalizare, apartamentele sunt finisate modern, complet, la cheie, dotate cu balcon suficient de mare, cu pivnita individuala, centrala proprie si geam la baie. Blocurile sunt de tip vila, din caramida, cu izolatie de 10 cm.

             Preturile apartamentelor sunt mai mult decat accesibile de exemplu apartamentele cu doua camere situate la demisol costa 23500 euro, iar la etaj, 27500 euro. Apartamentele cu 3 camere sunt spatioase si sunt la pretul de 37500 euro.

 Puteti achizitiona apartamentul dorit si prin programul Prima Casa sau puteti sa-l rezervati cu doar 500 de euro, oferim de asemenea consultanta bancara gratuit.
 Asadar aviz vanatorilor de oferte, nu ratati ocazia de a va petrece sarbatorile in casa noua!

 Pentru detalii tehnice, poze din interior si exterior, imagini live va invitam sa vizionati siteul Ansamblului site-ul ansamblului 

NU SE PERCEPE COMISION.

 tel: 0745633772 Robert iordache
      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu