vineri, 23 noiembrie 2012

Apartamente noi in Sibiu si sarbatoriile


 

După sarbatorile Sfântului Valentin şi Halloween, din tendinta de a copia traditia americana isi face loc in Romania, un alt eveniment, rezervat pasionatilor de oferte şi bineinteles comercianţilor: Black Friday.
Black Friday sau Vinerea neagra este un eveniment comercial "inventat" de americani ziua care urmează, după cea mai importantă sărbătoare a lor, Thanksgivingday – Ziua Mulțumirilor, cu scopul de a stimula vânzările. Semnificatia acestei zile este de o zi a reducerilor masive, cuprinse, în medie, între 50 şi 70 la sută.
BLACK FRIDAY este sărbătorită anul acesta în România pe data de 23 noiembrie. Cu aceasta ocazie  destul de multe magazine se vor întrece în averse puternice de discounturi.
Un sondaj facut de Wall-Street.ro in 2011 de Vinerea Neagra indica faptul ca aproape jumatate din cei circa 1.000 de respondenti doar 16% au spus ca au reusit sa cumpere, dar foarte greu.
Iata o propunere din domeniul imobiliar care merita toata atentia. Un Black Friday  prelungit pana la sfarsitul anului. Daca in  planurile tale de viitor este inclusa si cumpararea unei locuite acum e momentul sa faci pasul. La apartamentele din proiectul imobiliar Roses Garden se ofera 500 de euro pentru a-ti achizitiona mobilier.
O oferta tentanta as zice, pentru ca, pe langa bucuria de a cumpara o noua locuinta, exista si marele avantaj de a-ti lua mobila potrivita  dorintelor  tale, fara nici un alt efort financiar din partea ta. Investitia intr-un apartament nou este unul dintre cele mai importante momente in viata economica a fiecaruia dintre noi.
Cartierul Roses Garden este situat in Selimbar, in spatele complexului Rivium, a Hipermarket-ului Penny, si a blocurilor din cartierul V.Aaron, in imediata apropiere de zona comerciala. Calitatea isi spune cuvantul. Blocurile sunt din caramida,apartamentele sunt finisate complet, cu centrala proprie, gresie, faianta, usi, obiecte sanitare. Arhitectura apartamentelor e diferita de exemplu la parter unele apartamente au curte privata si gradina altele au chiar balcon si curte.
Daca te-am convins, trebuie sa stii ca se pot rezerva cu un avans de minim 1000 euro si nu se percepe comision. La apartamentele cu 2 camere preturile incep de la 26 500 euro iar la cele cu 3 camere incep de la 38500 de euro. Termenul de executie al apartamentelor este la finalul lunii mai.Se pot achizitiona si prin programul Prima Casa , fiindu-va asigurata gratuit consultanta bancara . VEzi detalii despre imobiliare sibiu
Profitati de aceasta oportunitate si investiti in viitorul vostru !

 Contact: tel: 0745633772 , 0734526991

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu