luni, 3 iunie 2013

Apartament nou in Sibiu de vanzare

       
 Apartament 2 camere de vanzare in bloc constructie noua situat in Selimbar, Sibiu , str. pictor Brana. Apartamentul se afla la parterul unui bloc de 3 etaje si mansarda. Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp si este compus din : living cu bucatarie, coridor, dormitor generos, baie mare. Bucataria se poate separa de living revenind la proiectul initial al apartamentului.
           Apartamentul este finisat complet la cheie si detine: gresie , faianta, usi interioare , parchet , centrala termica proprie, geamuri termopan, izolatie exterioara. Finisajele apartamentului sunt de calitate superioara si cu bun gust. Baia  este generoasa si este dotata cu cada cu vibromasaj. Geamurile sunt dotate cu rulori pe exterior.
          Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat ca in poze. Mobiliarul si electrocasnicele, electornicele sunt noi si sunt nefolosite, aproape nou, s-a locuit foarte putin in apartament.
           Recomandam apartamentul in categoria vezi aici ,  mobilate si utilate la un pret de investitie. Pretul de vanzare al apartamentului este de 35000 euro cu tot ce contine apartamentul.

  Informatii la tel: 0745633772
       







Un comentariu: