miercuri, 27 iunie 2012

Complexul imobiliar Theresianum Sibiu


                  Situat in unul dintre cele mai vechi cartiere din Sibiu, complexul Theresianum se caracterizeaza prin suprafetele generoase, acuratetea lucrarilor  si designului modern. Arhitectura celor 3 blocuri pastreaza tonul locului , nu face nota discordanta , reusind totusi sa iasa in relief intr-un mod placut. Dorind a veni cu o alternativa interesanta , complexul Theresianum a reusit sa se impuna in zona, clientii gasind aici casa mult visata.
                 Aproape de centrul orasului , parcari asigurate de dezvoltator, atat subterane cat si supraterane, lifturi moderne, etc, complexul asigura maximum de confort. Si nu in ultimul rand, preturi echilibrate.
                 Pretul pe metrul patrat se inscrie printre cele mai mici din Sibiu, doar spatiile mai mult decat generoase fac ca valoarea apartamentelor sa se alinieze la oferta cartierului Terezian. Pentru ca desi pretul apartamentelor de 2 camere, de exemplu, este intre 35000 euro si 56000 euro, suprafete 70-78 mp utili coboara pretul sub apartamentele de cartier. Mai mult,la apartamentele de 3 camere diferenta este mai mare,pentru ca preturile de 52000-64000 euro sunt cerute la suprafete de 90-99 mp utili. Garsoniera  ofera 37 mp utili pentru doar 23000 euro. Si desi preturile finale nu sunt mari raportate la suprafata, ele includ si locuri de parcare si sunt si usor negociabile
               Pentru a veni in sprijinul clientilor, dezvoltatorul accepta si plata prin programul Prima Casa, astfel ca apartamentele au centrala termica si caloriferele montate si in functiune. Calitatea izolatiilor blocurilor asigura si un certificat energetic de calitate superioara, iar ventilatia suplimentara aduce un confort sporit.
            Toate aceste lucruri fac din Complexul Theresianum o emblema a orasului in domeniul imobiliar,dezvoltatorul avand sentimentul lucrului bine facut,iar clientii multumirea ca au casit nu atat o casa,cat un camin.
                   
 NU SE PERCEPE COMISION. se ofera consultanta bancara gratuita.


Cu stima,echipa Theresianum
     Munteanu Mihai 0786603826

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu