miercuri, 16 octombrie 2013

Apartamente Sibiu Direct Dezvoltator

             

            Dezvoltator imobiliar, cu o vasta experienta in constructia imobilelor din  Sibiu, ofera spre vanzare apartamente cu 3 si 4 camere in Sibiu, zona Selimbar, Str. Tudor Vladimirecu , finisate la cheie, la cele mai inalte standarde.
           Localizat in apropierea centrului comercial din Sibiu, noul cartier poarta denumirea de Cartierul Primaverii si prezinta  o gama vasta de apartamente cu suprafete generoase, de 3 si 4 camere. Intregul cartierul prevede constructia a unui numar de sapte blocuri tip vila, a caror finalizare  ( primele 2 imobile ) va avea loc in luna martie 2014.
             Apartamentele cu 3 camere camere sunt compuse din 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, living separat de bucatarie, 2 balcoane, si au o suprafata utila de 80 mp, iar cele de 4 camere sunt compuse din 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, living, bucatarie, si dispun de o suprafata de 88 mp utili.  
             Pretul pentru apartamentele cu 3 camere incepe de la 49500 euro, iar pentru cele cu 4 camere de la 53000 euro,
In functie de dotarile si finisajele alese de client.
             Apartamentele dispun de centrale proprii si calorifere, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, curent, apa, canalizare si gaz.Cu un grad de confort ridicat, apartamentele din Cartierul Primaverii reprezinta solutia ideala in ce priveste achizitionarea unui apartament pe termen lung.
             Modalitatea de achizitionare a unui apartament in Cartierul Primaverii este plata cash sau prin programul de creditate Prima Casa. Oferim consultanta bancara gratuita. Detalii informatii aici gasiti pe site sau informatii la telefon.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la numerele de telefon:
Robert Iordache : 0745633772

Mihai Muntean: 0786603826