marți, 27 noiembrie 2012

Apartamente si garsoniere noi in Sibiu intabulate

            Ansamblul Panoramic Gardens Sibiu, str. Viilor se apropie de finalizarea intregului ansamblu. Apartamentele sunt construite din caramida, inclusiv peretii interiori, izolatie pe exterior de 10 cm, finisate complet la cheie cu centrala proprie, geam la baie, pivnita si balcon.
            Spre vanzare mai avem:
- 1 apartament de 2 camere la 27500 euro intabulat cu predare sfarsitul lunii noiembrie, iar pentru luna mai mai avem 4 apartamente de 2 camere la 27500 euro cu balcon si pivnita.
- 6 apartamete de 23500 euro, finisate , pivnita, intabulate
- 2 apartamente de 3 camere la 37500 euro, finiate si intabulate si cu predare in mai mai avem 4 apartamente
- 1 garsoniera etaj 1 la cheie cu balcon si pivnita la 19500 euro

   BONUS: la rezervarile pana la sfarsitul anului oferim un bonus de 500 euro pentru mobilier. Se accepta si Prima Casa.

     Detalii pe anunturi imobiliare din Sibiu , unde gasiti anunturi actualizate zilnic.
     tel: 0745633772 , 0734526991


















Apartamente in Sibiu constructie noua zona Mihai Viteazu

       Apartamente 2 si 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu situate la etajul 5 al unui bloc de 5 etaje, izolat si renovat in interior pe casa scarii si exterior cu izolatie polistiren si culoare de exterior.
       Apartamentele sunt construite din bca , ziduri interioare tot bca, finisate complet la cheie cu centrala proprie, calorifere, scara interioara, baie finisata si utilata complet,; intabulate si curate. Detalii cu apartamente sibiu gasiti in paginile urmatoare ale site-ului.
        Se accepta si Prima Casa, apartamentele fiind intabulate pe ambele nivele. Apartamentele sunt compuse din : living cu bucatarie, coridor, baie la parter; iar la etaj sunt compuse din casa scarii si 2 camere.

       Suprafete si preturi :

 - 2 apartamente de 70 mp - pret 38500 euro
 - 1 apartament de 65 mp - pret 37500 euro

   pentru vizionare :
 tel: 0745633772 , 0734526991 Robert Iordache













vineri, 23 noiembrie 2012

Apartamente noi in Sibiu si sarbatoriile


 

După sarbatorile Sfântului Valentin şi Halloween, din tendinta de a copia traditia americana isi face loc in Romania, un alt eveniment, rezervat pasionatilor de oferte şi bineinteles comercianţilor: Black Friday.
Black Friday sau Vinerea neagra este un eveniment comercial "inventat" de americani ziua care urmează, după cea mai importantă sărbătoare a lor, Thanksgivingday – Ziua Mulțumirilor, cu scopul de a stimula vânzările. Semnificatia acestei zile este de o zi a reducerilor masive, cuprinse, în medie, între 50 şi 70 la sută.
BLACK FRIDAY este sărbătorită anul acesta în România pe data de 23 noiembrie. Cu aceasta ocazie  destul de multe magazine se vor întrece în averse puternice de discounturi.
Un sondaj facut de Wall-Street.ro in 2011 de Vinerea Neagra indica faptul ca aproape jumatate din cei circa 1.000 de respondenti doar 16% au spus ca au reusit sa cumpere, dar foarte greu.
Iata o propunere din domeniul imobiliar care merita toata atentia. Un Black Friday  prelungit pana la sfarsitul anului. Daca in  planurile tale de viitor este inclusa si cumpararea unei locuite acum e momentul sa faci pasul. La apartamentele din proiectul imobiliar Roses Garden se ofera 500 de euro pentru a-ti achizitiona mobilier.
O oferta tentanta as zice, pentru ca, pe langa bucuria de a cumpara o noua locuinta, exista si marele avantaj de a-ti lua mobila potrivita  dorintelor  tale, fara nici un alt efort financiar din partea ta. Investitia intr-un apartament nou este unul dintre cele mai importante momente in viata economica a fiecaruia dintre noi.
Cartierul Roses Garden este situat in Selimbar, in spatele complexului Rivium, a Hipermarket-ului Penny, si a blocurilor din cartierul V.Aaron, in imediata apropiere de zona comerciala. Calitatea isi spune cuvantul. Blocurile sunt din caramida,apartamentele sunt finisate complet, cu centrala proprie, gresie, faianta, usi, obiecte sanitare. Arhitectura apartamentelor e diferita de exemplu la parter unele apartamente au curte privata si gradina altele au chiar balcon si curte.
Daca te-am convins, trebuie sa stii ca se pot rezerva cu un avans de minim 1000 euro si nu se percepe comision. La apartamentele cu 2 camere preturile incep de la 26 500 euro iar la cele cu 3 camere incep de la 38500 de euro. Termenul de executie al apartamentelor este la finalul lunii mai.Se pot achizitiona si prin programul Prima Casa , fiindu-va asigurata gratuit consultanta bancara . VEzi detalii despre imobiliare sibiu
Profitati de aceasta oportunitate si investiti in viitorul vostru !

 Contact: tel: 0745633772 , 0734526991

joi, 22 noiembrie 2012

Sibiu - Petreceti Sarbatorile de iarna intr-o locuinta noua

                Este cunoscut faptul ca in fiecare an in luna Decembrie, ne bucuram de sarbatorile de iarna si de obiceiurile specifice.Nu ne-am putea bucura de toate aceste lucruri daca uitam de un alt obicei…cumparaturile de Craciun. Pregatirile si goana dupa cadouri este prioritatea numarul unu. Perioada sarbatorilor ne face sa fim mai indulgenti in ceea ce priveste cumparaturile, poate si din cauza ca suntem atrasi de fel si fel de oferte.  Daca va plac promotiile de orice fel atunci acum e momentul sa profitati.


   Alegeti chiar acum sa va mutati intr-un cartier rezidential modern, cu o panorama deosebita a Sibiului si vei beneficia de o oferta de sarbatori de nerefuzat intr-un apartament constructie noua anunturi imobiliare sibiu. Daca achizitionati un apartament in aceasta perioada in ANSAMBLUL REZIDENTIAL PANORAMIC GARDENS SIBIU, veti beneficia de suma de 500 de euro pentru achiziţia mobilei.

   Oferta este cel puţin interesantă dacă avem în vedere cheltuielile care le implica achizitionarea unui apartament. Astfel aveti avantajul de a va personaliza locuinta asa cum doriti, si de  a va crea un mobilier pe gustul dumneavoastră.

   Acest cartier este ideal pentru acei care pretuiesc linistea si intimitatea locuintei proprii. Foarte aproape de centrul orasului,cu infrastructura si retea noua de canalizare, apartamentele sunt finisate modern, complet, la cheie, dotate cu balcon suficient de mare, cu pivnita individuala, centrala proprie si geam la baie. Blocurile sunt de tip vila, din caramida, cu izolatie de 10 cm.

             Preturile apartamentelor sunt mai mult decat accesibile de exemplu apartamentele cu doua camere situate la demisol costa 23500 euro, iar la etaj, 27500 euro. Apartamentele cu 3 camere sunt spatioase si sunt la pretul de 37500 euro.

 Puteti achizitiona apartamentul dorit si prin programul Prima Casa sau puteti sa-l rezervati cu doar 500 de euro, oferim de asemenea consultanta bancara gratuit.
 Asadar aviz vanatorilor de oferte, nu ratati ocazia de a va petrece sarbatorile in casa noua!

 Pentru detalii tehnice, poze din interior si exterior, imagini live va invitam sa vizionati siteul Ansamblului site-ul ansamblului 

NU SE PERCEPE COMISION.

 tel: 0745633772 Robert iordache