Am vazut un anunt cu o casa de vanzare in Cisnadioara , si , la fel ca cei mai multi dintre noi,am trecut peste el, fara a-i acorda prea multa atentie. Apoi,am primit un telefon. Cineva prezenta o casa in Cisnadioara. Dupa informatiile primite, am realizat ca e o casa buna si l-am intrebat pe proprietar de ce nu-i face publicitate. Mi-a raspuns ca ii face, dar nu zice prea multe. Aici e greseala pe care o fac multi proprietari de imobile. Din dorinta de a nu plati prea mult,renunta la informatii,altfel utile.  
              Pai fata de : Vand casa in Cisnadioara !, un exemplu de casa de vanzare in Cisnadie , cum suna : Casa de vanzare constructie noua in Cisnadie pe strada Nucului ,zona linistita in vecinatatea plantatiei de nuci,  aproximativ 12 km de Sibiu , acces auto  la doua drumuri,  suprafata utila 440 mp, curte pavata, 2 terase-15 mp, curte imprejmuita, suprafata totala d eteren 1350 mp . Casa este compusa din living 50 mp 4 camere, 3 bai, bucatarie de 20 mp, are pivnita la demisol de 25 mp+camera tehnica 25 mp+camera depozit  de 80 mp. Casa are si mansarda lambrisata, open space de 75 mp +depozite de 30 mp, cu urmatoarele detalii tehnice: zidarie  de 40cm,izolatie termica,termosistem 5 cm,usi exterior si geamuri Qfort,profile VEKA.Casa se incalzeste cu centrala cu lemne Woffer 1200l,are si panouri solare cu aport la incalzire. Bineinteles ca instalatiile electrice si sanitare sunt functionabile. Finisajele sunt realizate in proportie de 90%. 
    Vezi oferta pe site aici
           Asa cum haina face pe om ,asa detaliile fac o oferta. Nu e suficient sa vrei sa vinzi o casa. Trebuie sa stii si sa poti sa o prezinti. Dar pentru asta trebuie sa o "vezi". Poti sa stai intr-o casa o viata si sa nu-i cunosti atuurile. Atunci intervine agentul imobiliar. Pentru ca rolul unui agent nu e acela de a incasa un comision, nemeritat in opinia multor proprietari sau cumparatori de imobile. Un agent imobiliar bun trebuie sa-ti gaseasca acea casa pe care o vrei,sa ti-o prezinte cu plusuri si minusuri,sa stii dinainte totul despre ea. De aceea va  sfatuim  sa apelati la profesionisti,la cei care va prezinta o casa alfel decat "VAND CASA IN CISNADIOARA".

    Cu respect echipa  EUROSIB IMOBILIARE    
    e-mail:  eurosibimobiliare@yahoo.com