marți, 7 mai 2013

Apartamente noi in SIbiu in Ansamblu Imobiliar Ciresica

         

  Apartamente noi de vanzare in Sibiu intr-un proiect nou, in faza de contructie situat in zona Hipodrom 4, Ciresica. Apartamentele sunt de tip decomandate. cu bucatarie inchisa si cu o suprafata generoasa.

          Suprafete si tipuri de apartamente :

           Blocurile sunt formate din parter + 3 etaje + etajul 4 retras :

-garsoniere decomandate cu o suprafata utila cu balcon de 36 mp, bucatarie inchisa si un balcon, un loc de parcare pret 24000 euro pentru parter si 25000 euro pentru etaje
- apartamente de 2 camere decomandate cu o suprafata utila de 59 mp, bucatarie inchisa, un balcon, un loc de parcare - pret 38800 euro pentru parter si 39800 euro pentru etaje
- apartamente de 3 camere decomandate cu 2 bai, 2 terase , un loc de parcare si o suprafata utila de 82 mp pret de vanzare 48800 euro pentru parter si 49800 euro pentru etaje.

         Apartamentele sunt in stadiul de constructie si au o predare in noiembrie 2013 la stadiul de semifinisat, un loc de parcare inclus in pret.  Se accepta si Prima Casa, avans minim 5%. NU SE PERCEPE COMISION.

         Agent vanzari:

Robert Iordache tel: 0745633772 , 0734526991


luni, 6 mai 2013

Apartamente noi din Sibiu

         
   In urma cererii tot mai mare a clientilor din Sibiu pentru apartamente in blocuri noi am decis sa realizam un proiect nou de informare a clientilor. Am creat un site dedicat in exclusivitate Proiectelor imobiliare din Sibiu si apartamentelor din blocuri noi existente pe piata imobiliara din Sibiu.
               Proiectul apartamentenoisibiu.ro este la inceput, iar ceea ce ne propunem este de a aduna cat mai multa informatie, mai multe oferte  vezi aici , de o prezentare separata a fiecarui proiect imobiliar din Sibiu.
               Ne propunem sa atasam amplasamentul apartamentelor, poze din apartament, sau pentru proiecte imobiliare poze de pe santier unde se poate urmarii stadiul lucrarii. De asemenea ne propunem sa atasam planul apartamentului, pretul si conditiile de cumparare , respectiv rezervare.
              Tot prin intermediul nostru se poate obtine consultanta gratuita in vederea obtinerii de credit bancar, Prima Casa.
             Pentru toate apartamentele din Ansambluri imobiliare NU SE PERCEPE COMISION, astefel incat clientul sa poata sa vizioneze in cel mai scurt timp toate ofertele imobiliare care se potrivesc cerii lui.
             Pentru proiectele imobiliare pe care le promovam garantam seriozitatea dezvoltatorului, garantam consultanta imobiliara si bancara pana la finalizarea contractului de vanzare cumparare.

           AVANTAJE
 
         Pentru clienti avantajul este ca nu mai pierde timp sa studieze toate ofertele existente pe piata si apoi sa   stabileasca intalniri pentru a viziona si a vedea daca acea oferta imobiliara este pentru el. Agentul nostru ii ofera clientului exact ce are nevoie, zona, suprafata, pret, creditare, seriozitate. Alt avantaj pentru clienti este ca nu mai este nevoie de a plati un comision , primeste in schimb consultanta imobiliara si bancara gratuita.
       Pentru dezvoltatori imobiliari avantajul este ca are o echipa de vanzari profesionista care studiaza potentialul fiecarui client, daca in realitate acel client se poate incadra la acel imobil, nu mai pierde timp cu vizionari , cu informatii despre orice legat de apartamente, ansamblu, creditare. Nu este nevoie sa mearga la o banca cu clientul, nu este nevoie sa piarda timpul decat pentru un client interesat care a vizionat imobilul, a studiat planul si piata imobiliara. Un alt avantaj este rapoarte cu clientii care au vizionat apartamentele, feedback-ul clientilor si sugestiile acestora.
       De asemenea periodic realizam un studiu de piata pe care il putem pune la dispozitie partenerilor nostrii.

       Deci, va propunem sa vizionati, sa urmariti si sa ne contactati, echipa : Apartamente noi Sibiu.

 Robert Iordache tel: 0745633772