luni, 25 iunie 2012

Un Ansamblu Imobiliar nou care inseamna ceva pentru Sibiu



                 Ansamblul Panoramic Gardens inseamna ceva in Sibiul modern pe care ni-l dorim cu totii , pentru ca vine cu ceva nou pentru oras,in general,pentru cartierul Gusterita in special. Schimba o zona anosta, semirurala, intr-o zona semirezidentiala, cu constructii frumoase, cladiri mici gen vila, intime , cu doar 11 apartamente in fiecare bloc.
               Finisate modern, apartamentele sunt cochete, luminoase, deoarece nu exista nici o fereastra orientata spre Nord, cu balcoane suficient de mari si in plus, ca spatiu de depozit si o boxa la demisol.
               Accesul este foarte usor, pentru ca exista autobuzul 10 cu statie chiat in dreptul strazii Viilor, unde este ansamblul . Situat la aproximativ 4 minute de zona centrala (nu exista nici un stop de la Gusterita pana la Spital) , Panoramic Gardens ofera o priveliste speciala asupra Muntilor Cindrel si a Sibiului inspre Vest,si asupra Muntilor Fagaras inspre Est. Multa verdeata, multa liniste, iata care sunt particularitatile aceste zone.
              O vizita va poate convinge ca prejudecatile legate de cartierul Gusterita nu-si mai au locul. Vilele si pensiunile din jur sunt frumoase,moderne,oferind zonei un plus de demnitate.  Divertismentul nu lipseste, vara existand un teren de tenis cu instalatie de  nocturna care se poate inchiria, iar iarna, pe deal se pot practica sporturi de iarna.
            Nu exista supermarket in Gusterita, dar in ansamblu exista un mic magazin, unde veti gasi tot ceea ce va lipseste imediat. Alta particularitate a cartierului este ca e locuit in general de familii tinere.
            Pretul apartamentelor este mai mult decat accesibil ,el plecand de la 19500 euro pentru o garsoniera, 24000 si 25000 variantele de 2 camere fara balcon, 28500 euro apartamentele de 2 camere,36500 si 38500 cele 2 variante de apartamente cu 3 camere. Tinand seama ca blocurile sunt construite numai din caramida, ca sunt foarte bine izolate , ca acoperisul este tip pod si ca apartamentele sunt finisate complet,putem spune ca preturile sunt fara concurenta. 
           Se accepta Programul Prima Casa, fara restrictii din partea dezvoltatorului, cu un avans minim, care reprezinta practic rezervarea apartamentului.
           Noi va asteptam sa ne vizitati,sa va convingeti ca ceea ce v-am spus este adevarat.
                             Cu respect ,echipa Panoramic Gardens 
               detalii la tel: 0786603826 sau 0745633772 sau pe siteul ansamblului :Panoramic Gardens Sibiu




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu