marți, 26 iunie 2012

Bhi Construction - Un pariu castigator pentru Sibiu


           Dorind a fi unul dintre jucatorii importanti pe piata imobiliara din Sibiu, societatea comerciala BHI CONSTRUCTION SRL se transforma incet dar sigur in castigatoare. A creeat practic din nimic PANORAMIC GARDENS in Gusterita, si acolo unde nimeni nu-i dadea nici o sansa a dezvoltat cel mai frumos ansamblu din aceasta parte a Sibiului.
           A fost doar inceputul unui drum lung si ambitios. Raspunsul clientilor a fost unul peste masura, bineinteles ca urmare a seriozitatii dezvoltatorului si a calitatii lucrarilor.
           Asa a aparut acum Panoramic Gardens 2. Asa cum o sa apara un alt proiect ambitios,in cel mult o luna,un nou ansamblu de locuinte in Selimbar, in spatele supermarket-ului Penny Market. Se va pastra aceeasi orientare spre clienti , cu o calitate superioara a finisajelor , coroborata cu preturi accesibile oricui. Constructiile vor pastra practic emblema BHI, adica vor fi cochete, gen vila, bine impartite si economice.
            Cartea de vizita a BHI CONSTRUCTION ramane Panoramic Gardens. Daca acolo s-a putut realiza acel proiect, imaginati-va cum va arata cel din Selimbar. Pariu ca veti dori o locuinta? Sigur . Si asta nu e tot. Se pregateste pentru acest an inceperea unui ansamblu in Turnisor , pe strada Ogorului. Va fi cu totul si cu totul altceva decat stiti ca exista in Turnisor. Adica accesibil pentru toata lumea. Si va fi ,bineintele si REGELE, un ansamblu de vis pe Calea Surii Mici, cu 1200 de apartamente, cu gradinita, cu magazin , cu dispensar medical ,etc.
             Sunt multi care spun "vom face". Noi spunem "am facut".
              Veniti sa vedeti. Panoramic Gardens exista.

Cu mult respect, echipa BHI CONSTRUCTION

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu